SUNT FERICITA, CA IN SFARSIT, AI VENIT!


Fii binevenit, Calatorule... O sa te rog, mai intai sa iti scoti haina si sa te asezi confortabil in fotoliu. Intre palmele inghetate ia o cana cu ceai aburind, lasindu-ti privirea sa se contopeasca cu jocul flacarilor saltand hipnotic din penumbra caminului... Langa tine se va cuibari tandru si intelegator Cico'S.jr, prietenul meu zburdalnic si latos. Ochii sai veseli, de ciocolata amaruie, iti vor veghea odihna...

Departe de a dori sa te impresionez cu ceva, odata ce ai patruns in micul meu spatiu de meditatie, respiratie si creatie, te invit sa uiti orice grija, orice rana, oricare teama, sa fim impreuna doar Iubire, Frumusete si Bucurie. Si mai ales, amiteste-ti, ca daca si tu vei crede in tine la fel de mult pe cat eu cred, atunci toate visele tale se vor implini. Deeamaanth

duminică, 9 ianuarie 2011

Despre PerfecţiuneStii in ce consta perfectiunea? In faptul ca exista atatea miliarde de persoane, cand de fapt, a fost creat un singur om. Doar unul. Ce vreau sa exprim? Ca absolut toti oamenii, in evolutia lor trec prin stari si experiente identice. Pe parcursul a sute si mii de vieti. Viata pe Pamant este Scoala Iubirii. Iubirea este de fapt singura lectie. Insa nu o putem experimenta deodata. Intr-o singura lectie, intr-o singura viata. La fel cum teoria nu ne invata nimic. Doar experienta, viata traita si asumata cu fiecare clipa prin fiecare por, celula si neuron al nostru.
Privind in jurul tau, te observi de fapt, pe tine. Fiecare persoana pe care o vezi, ESTI TU! Tot tu, intr-o alta viata, la un nivel diferit, experimentand si invatand de fapt aceeasi lectie. Iubirea. Nu este un eufemism. Esti tot TU.
Priveste acum persoana care se afla in fata ta. Ori prima persoana care va aparea. Tot ceea ce experimenteaza ea acum, ai experimentat si tu ori vei experimenta. Nimeni nu este nici ocolit, nici favorizat.

Iata de ce, personalizat, ori nu, acest mesaj iti este adresat, Tie!

Dragoste si Bucurie,
Deeamaanth

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE ASCULT: